Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scaunul lui Vladimir Putin se clatină: consilierii locali din Moscova și Sankt Petersburg îi cer demisia liderului de la Kremlin

realitatea.net
vladimir putin nervos

Consilierii locali din 18 districte ale Moscovei și Sankt Petersburgului au semnat o declarație publică prin care cer demisia președintelui rus Vladimir Putin.

Documentul a fost publicat de adjunctul districtului municipal "Semenovsky" Ksenia Torstrem din Sankt Petersburg, care este implicat în strângerea de semnături.

"Noi, consilierii locali ai Rusiei, credem că acțiunile președintelui V.V. Putin dăunează viitorului Rusiei și al cetățenilor săi. Cerem demisia lui Vladimir Putin din funcția de președinte al Federației Ruse!", se arată în comunicat.

Jurnalista rusă Elena Rukovtseva a confirmat informația și a adăugat că problema pare să meargă la "Marea Revoluție din Octombrie, care va fi din nou de la Sankt Petersburg".

"Consilierii locali din alte 18 raioane municipale au semnat o cerere de demisie a lui Putin. Ei au fost cei care s-au alăturat celor de la Ministerul Apărării Smolninsky care l-au acuzat de trădare", a spus ea.

Anterior, consiliul formațiunii municipale Smolninskoye din Sankt Petersburg a cerut Dumei de Stat a Federației Ruse să aducă acuzații de trădare împotriva președintelui Vladimir Putin.

Vezi și: Politicieni din Sankt Petersburg cer punerea sub acuzare a lui Vladimir Putin de către Duma de Stat (video)

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.