Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisii din PSRO la Buzău

mircea geoana psro

Probleme mari pentru partidul lui Mircea Geoană. Totul se întâmplă la organizaţia PSRO din Buzău. "Începând de azi, 18 aprilie 2016, noi, membrii fondatori ai Organizației Județene PSRO Buzău, împreună cu Președintele Alin Văleanu, cu Organizația Municipală, Organizația de Tineret, Organizația de Femei, Organizația Seniori și Organizațiile Locale, ne depunem demisiile din cadrul partidului și din toate funcțiile deținute în partid.

Vezi şi: REPLICĂ Şefii PSRO din Buzău le răspund celor care 'au dezertat'

Este o decizie grea deoarece acesta a fost un proiect pornit de la zero în care am investit cu toții multă muncă, timp, am pus suflet, totul pentru a concepe un proiect autentic pentru buzoieni , pe care aceștia îl așteaptă de 26 de ani. Dar acest vis a fost spulberat de președintele partidului, Mircea Geoană care, cu două săptămâni înainte de începerea campaniei electorale, a impus în cadrul Filialei PSRO Buzău, personaje cu care nu ne identificăm și care nu ne reprezintă. Unele dintre acestea, nume sonore pe scena traseismului politic buzoian, altele – persoane care au trădat încrederea buzoienilor, votând în Consiliul Local Buzau timp de 4 ani împotriva intereselor buzoienilor. Mircea Geoană a transformat astfel partidul într-un “tomberon politic” în care a adunat toți refuzații politicii buzoiene.

Am crezut într-un proiect in care se promova ideea ca 51% din oamenii de partid trebuie să fie oameni care nu au mai făcut politică, dar din păcate, vom ajunge în curând un partid cu „51% oameni cercetați pentru corupție”.

În zilele ce urmează, vom strânge rândurile, ne vom aduna cu toții și vom hotărî pe cine vom susține, astfel încât buzoienii să-și aleagă o echipă care să-i reprezinte", se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.