Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICĂ Şefii PSRO din Buzău le răspund celor care 'au dezertat'

Mircea Geoana

Scandal monstru într-o filială a partidului lui Mircea Geoană. Totul se întâmplă în Buzău.

Detalii aici: Demisii din PSRO la Buzău

După plecarea mai multor membri din PSRO, conducerea partidului reacţionează dur. "P.S.RO și-a dorit încă de la început să propună o altfel de politică, atât în București, cât și în județe. Nu am conceput să comandăm de la centru deciziile pe care cel mai bine le cunosc și le înțeleg oamenii din organizațiile județene și locale. Democrația internă este un principiu pe care P.S.RO își acțiunile și deciziile.

Echipa P.S.RO Buzău merge mai departe, pentru că P.S.RO face politică pentru oameni. Ion Viorel este în continuare propunerea Partidului Social Românesc pentru Primăria Buzău. Și domnia sa își dorește să meargă înainte și în echipă doar cu persoanele care vor să lupte pentru o altfel de politică. Totodată, începând de astăzi, deputatul Adrian Mocanu este președintele Filialei Județene Buzău.

Decizia de a pleca chiar înainte de alegeri vorbește de la sine și nu o vom comenta, însă vom face câteva precizări:

1. Întărirea echipei de la Buzău a fost făcută prin consultarea și cu acordul lui Alin Văleanu și a organizației județene.

2. Decizia lui Alin Văleanu de a părăsi partidul nu este surprinzătoare. Au fost multe semnale în ultima perioadă că domnia sa a preferat să își petreacă ultimele săptămâni în negocieri cu alte formațiuni politice, lăsând organizarea alegerilor locale pe plan secund. Domnului Văleanu i-a fost transmis în mai multe rânduri că în P.S.RO presiunile și constrângerile nu funcționează, pentru că nu aceasta este filosofia unui partid care își dorește cu adevărat o schimbare față de oferta politica din România.

3. Plecarea lui Alin Vălean este ultima din P.S.RO. Înțelegem disperarea altor formațiuni politice de a apela la resursa umană a P.S.RO. Înțelegem și că orice pădure are uscături. Însă, P.S.RO nu va face rabat de la standardele sale de profesionalism și probitate, indiferent de nevoia unora de a fi vedete pentru 5 minute, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.