Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demitere la vârful Primăriei Timișoara: Unul din oamenii de bază ai lui Dominic Fritz pleacă după o serie de gafe

Primaria Timisoara
Primaria Timisoara

Mutare neașteptată în Primăria Timișoara. Unul din oamenii de bază ai lui Dominic Fritz a anunțat că părăsește echipa de comunicare. Bogdan Marta a fost jurnalist în presa locală și națională, ba chiar a condus cel mai citit site de știri din Timișoara. După ce Dominic Fritz a fost ales primar, s-a alăturat echipei de comunicare din Primăria Timișoara și a devenit unul din oamenii. care comunicau în mod direct cu presa.

Astăzi, Marta a anunțat că părăsește echipa lui Fritz. Întrebat dacă a fost demis sau a demisionat, Marta a explicat că ambele părți au convenit încetarea contractului de muncă, lucru care face mai degrabă plauzibilă ipoteza unei demiteri.

Dragi colegi. De azi, colaborarea mea cu Primăria Municipiului Timișoara a încetat. Vreau în primul rând să vă mulțumesc pentru ultimii doi ani și jumătate, care au fost uneori extrem de grei, dar întotdeauna fabuloși și din care am învățat foarte multe lucruri.

Țin să îi mulțumesc și primarului Dominic Fritz pentru șansa pe care am avut-o să lucrez cu el, dar și celor foarte mulți profesioniști din Primăria Municipiului Timișoara, mai cunoscuți sau mai necunoscuți cu care am colaborat în acest timp, a transmis Bogdan Marta. Plecarea acestuia vine după ce recent Dominic Fritz și-a asumat public recuperarea unei case deținute de un celebru clan de romi în centrul orașului, asta deși sentințele pe baza cărora s-a intabulat sunt din 2016, de pe vremea fostului primar Nicolae Robu. Ulterior, Fritz și-a asumat și executarea silită a unui ștrand din oraș, care funcționa ilegal, asta deși procesul era intentat tot de fosta administrație Robu. Retorica era concepută de departamentul de Comunicare al PMT și a fost dur taxată de politicienii locali. Cu sau fără legătură cu scandalul, Bogdan Marta a părăsit echipa lui Dominic Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.