Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMNITATE, dar cu limite: liberalii anunță că alianțele cu USRPLUS continuă în teritoriu

program de guvernare PNL

Secretarul general al PNL Vaslui, Daniel Onofrei, a declarat, marţi, că alianţele formate cu USR PLUS pentru stabilirea unor majorităţi în consiliile locale rămân deocamdată valabile.

Liberalul a precizat că sunt posibile pe viitor anumite modificări ale înţelegerilor iniţiale, în funcţie de schimbările care ar putea surveni la nivel central.

Citește și: Ionuț Moșteanu, după ce Cîțu l-ar fi întrebat pe Hava cât vrea ca să îl susțină la șefia PNL: Epoca Dragnea! Cîțu e periculos cu pixul în mână

"La nivel local, am avut 'agreement-uri' pe care înţelegem să le respectăm în continuare. Şi la nivel local şi la nivel naţional, eu pot să presupun că noi ne-am dorit şi ne dorim în continuare o alianţă cu USR PLUS. Dacă dumnealor au alte probleme şi alte păreri, nu putem să le rezolvăm decât noi rămânând mai departe deschişi. Noi suntem un partid disciplinat şi respectăm dispoziţiile venite de la centru. Dacă acolo se va aborda altfel problema, bineînţeles că şi noi reconfigurăm, dar părerea mea personală este că nu se va întâmpla acest lucru, dovadă şi faptul că la orice nivel şi la nivel de secretari de stat şi la nivel de prefecturi nu s-au numit oameni noi, rămânând să rediscutăm după congres", a declarat, pentru AGERPRES, Daniel Onofrei.

În mediul urban, la nivelul judeţului Vaslui, PNL are stabilite alianţe cu USR PLUS pentru formarea majorităţilor din consiliile locale din municipiile Vaslui şi Bârlad. De asemenea, în cele două localităţi câte un post de viceprimar a revenit USR PLUS, în urma înţelegerilor politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.