Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moșteanu, după ce Cîțu l-ar fi întrebat pe Hava cât vrea ca să îl susțină la șefia PNL: Epoca Dragnea! Cîțu e periculos cu pixul în mână

Ionuț Moșteanu

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a izbucnit la adresa premierului Florin Cîțu după ce în spațiul public au apărut discuții dintre acesta și fostul lider PNL Alba, Mircea Hava. Cîțu l-ar fi întrebat pe Hava cât vrea, cel mai probabil referindu-se la bani, ca să îl susțină la șefia PNL. Dezvăluirile au fost făcute chiar de Mircea Hava. Moșteanu spune că PNL are apucături demne de PSD.

Citește și: INS prezintă NOI REALIZĂRI ale lui 'Superman Cîțu': Pensia medie a crescut cu 0.7 %

"Președinții celor două camere au drptul de a sesiza CCR în caz de conflict, ei trebuie să se și apere. Noi pregătim un punct de vedere suplimentar la USRPLUS, le cer ambilor președinți să aibă un punct de vedere propriu pentru a apăra aceste instituții. Nu putem permite acestei alianțe toxice PNL - PSD să pună capac acestei moțiuni și să conducă aceste Camere. CCR trebuie să ia toate sesizările în calcul. CCR va judeca faptele. Parlamentarii unei minorități nu pot fi împiedicați să depună moțiune. E simplu, mergem la vot, cine vrea să voteze, votează. (...) Astea sunt niște gogomănii rostogolite în campania lor internă că vor să ia tot. PNL avea 55% din coaliția de guvernare, a fost o așezare corectă, nu avem de ce să schimbăm ceva. Am auzit zilele trecute acea sintagmă 'Cât vrei ca să o închidem acum', spusă de Cîțu unui președinte de filială. Asta arată cât de periculos e el cu pixul în mână, nu credeam că o să vedem așa ceva după epoca Dragnea", a declarat Ionuț Moșteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.