Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Democrații cer publicarea raportului Muler

Instagram
Donald Trump

Partidul Democrat american a depus un proiect de lege prin care cere ca raportul procurorului Robert Mueller cu privire la ”ancheta rusă” să fe făcut public şi ca elemente de probă să fie comunicate Congresului, relatează Reuters prelutată de news.ro.

Această iniţiativă a democraţilor, în Camera Reprezentanţilor, în care sunt majoritari din ianuarie, vizează să împiedice administraţia lui Donald Trump să treacă sub tăcere concluziile investigaţiilor cu privire la un presupus amestec al Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016 şi o eventuală complicitate cu Moscova a echipei de campanie a miliardarului.

Textul, prezentat marţi de reprezentantul Lloyd Doggett, şi susţinut de David Cicilline, un membru al Comisiei Juridice a Camerei, urmează să fie susţinut larg de către democraţi în Camera inferioară a Parlamentului.

Presa ameriană scrie că Departamentul Justiţiei urmează să anunţe în curând că primeşte raportul anchetei lui Mueller.

Procedura prevede ca documentul să rămână conflidenţial şi că numai secretarul Justiţiei William Bar decide cu privire la publicarea acestuia, lucru pe care-l denunţă democraţii.

Trump care cataloghează ancheta rusă drept o ”vânătoare de vrăjitoare” respinge orice complicitate cu Moscova, iar Rusia respinge acuzaţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.