Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Democrații îl țin în suspans pe Donald Trump: Și-au amânat Convenţia de desemnare a prezidențiabilului

nyt.com
trump

Convenţia Partidului Democrat din SUA, la care va fi desemnat contracandidatul lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din noiembrie, a fost amânată cu o lună, pentru săptămâna care va începe pe 17 august, a anunţat joi Comitetul Convenţiei, transmit AFP şi Reuters.

Convenţia, la care ar trebui să participe mii de delegaţi desemnaţi în alegerile primare ale democraţilor, era programată între 13-16 iulie, la Milwaukee, statul Wisconsin.

Citește și: În plină criză pe piața muncii, omul instalat de Guvernul Orban aruncă peste jumătate de milion de euro pe bannere, pixuri, agende, pliante și afișe

Fostul vicepreşedinte american şi actual favorit în competiţia democrată, Joe Biden, se pronunţase deja pentru amânarea evenimentului pentru luna august.

Decizia a fost luată din cauza 'crizei sanitare cu care se confruntă ţara noastră', a explicat Partidul Democrat. 'În aceste vremuri dificile, când anvergura şi scara pandemiei şi impactul său rămân încă necunoscute, vom continua să monitorizăm situaţia şi să urmăm recomandările' profesioniştilor din sănătate, a precizat şeful executiv al Comitetului Convenţiei Naţionale Democrate, Joe Solmonese.

Citește și: Victor Costache va ocupa o nouă funcție la Ministerul Sănătății .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.