Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denis Alibec începe să se antreneze din 15 octombrie la noul club unde este angajat, Kayserispor

www.gsp.ro
Denis Alibec

Denis Alibec, care se află în această perioadă la naţionala României, pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria, se va prezenta în data de 15 octombrie la noua sa echipă, Kayserispor, notează fotomac.com.tr.

Potrivit jurnalului turc, Alibec a semnat săptămâna trecută cu Kayserispor, grupare la care va fi coleg cu Silviu Lung Jr. şi cu Cristian Săpunaru, informează News.ro.

În 1 octombrie, clubul saudit Al Qadisiyah anunţa că a obţinut serviciile lui Denis Alibec de la Astra Giurgiu şi că înţelegerea ar fi pe doi ani, cu opţiune de prelungire. În 2 octombrie, Kayserispor a postat în social media imagini cu Alibec, cu mesajul: “Bine ai venit”, fără alte precizări. După acest mesaj al clubului turc, Al Qadisiyah a postat pe Twitter o precizare cu privire la Alibec, din care reiese că anunţase transferul fără ca înţelegerea să fi fost finalizată.

Citește și: Traian Berbeceanu acuză că se împrăștie o știre mincinoasă despre el: ‘Este foarte posibil ca în spatele dezvăluirilor mincinoase să fie unii de prin sistem’

Alibec face parte din lotul României pentru meciurile cu Islanda, din această seară, Norvegia – 11 octombrie şi Austria – 14 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.