Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denis Alibec pleacă de la Astra, pentru că vrea să încerce 'o experienţă la o echipă mai mare'

www.gsp.ro
Denis Alibec

Costel Enache a recunoscut într-o conferinţă de presă că Denis Alibec (28 de ani) vrea să plece de la Astra. Atacantul vrea să încerce o experienţă la o echipă mare, unde să poată evolua la cel mai înalt nivel. Să performeze pe plan intern şi internaţional, potrivit mediafax.

Citește și: Mircea Badea șterge pe jos cu Viorica Dăncilă:’ Aș da-o jos acum

Deşi nu a dat numele unei echipe, antrenorul spune că decizia lui Alibec e clară şi va pleca în vară. În acelaşi timp, Costel Enache a vorbit şi despre problemele fostului atacant de la FCSB. A suferit mai multe accidentări, a ratat naţionala, iar acest lucru l-a afectat. "Denis arată foarte mult sentimentele, trăirile. El nu şi le poate ascunde. Are suflet de copil şi exact ca orice copil, când e supărat se vede imediat. Şi-a dorit mult de la sezonul acesta, a fost foarte aproape de convocările la lotul naţional, accidentările l-au ţinut departe. Şi e puţin frustrat. Dar, în acelaşi timp, e şi foarte motivat, pentru că înţelege că suntem cu toţii responsabili pentru ce ne aşteaptă maine, o luptă dură.

Citește și: Oana Zăvoranu revine! Unde o vor putea vedea fanii

Denis este un jucător care poate fi imaginea clubului nostru şi de aceea vreau să îi transmit şi pe această cale, chiar dacă el ştie foarte bine, că e responsabil pentru ceea ce se întamplă. El nu că vrea sa plece de la Astra, el vrea să plece la un club cu pretenţii mai mari decât clubul nostru", a spus Costel Enache la conferinţa de presă.

Citește și: Simona Halep ar putea pune mâna pe o sumă uriașă ! Cât ar putea încasa

Statisticile lui Denis Alibec în acest sezon: 29 de meciuri, 6 goluri şi 9 pase decisive. Cele mai multe dintre realizări au venit în partea a doua a campioantului, în play-off.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.