Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denis Haruţ, FCSB, despre meciul cu CFR Cluj: Va fi un meci care pe care, iar noi sperăm să ieşim învingători

digisport.ro
denis harut

Fotbalistul echipei FCSB, Denis Haruţ, a declarat, luni, că punctele din partida cu CFR Cluj, prima oficială din acest an, sunt foarte importante pentru formaţia sa care încearcă să micşoreze diferenţa din clasament faţă de gruparea ardeleană, conform Agerpres.

"Este un meci foarte important, pentru că trebuie să recuperăm punctele faţă de CFR. Va fi un meci care pe care, iar noi sperăm să ieşim învingători. Nu ştiu dacă va fi un meci de totul sau nimic, dar ştiu că sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Cei care suntem la echipă acum ne cunoaştem destul de bine, s-a creat o omogenitate şi nişte trasee care ne vor ajuta în timpul meciurilor", a afirmat Haruţ.

"Planul nostru este să câştigăm fiecare meci indiferent cu cine jucăm şi când jucăm. Primul meci este cu CFR Cluj, unul foarte important, pentru că întâlnim echipa de pe primul loc. Cei de la CFR au jucători buni la fel ca şi noi... Eu însă nu pot să apreciez calităţile unuia sau altuia de la CFR. Pot să spun doar că au jucători buni, la fel cum şi noi avem şi sunt sigur că va fi un meci frumos duminică", a adăugat fundaşul.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a a Ligii I.

Trei jucători ai echipei FCSB, Florin Tănase, Denis Haruţ, Andrei Vlad, şi managerul Mihai Stoica au participat, luni, la o acţiune de promovare a unei campanii de adopţie a câinilor fără stăpâni organizată de Protecţia Animalelor din cadrul Consiliului Judeţean Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.