Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai a 'explodat' și le aruncă mănușa jurnaliștilor Antena3: 'Alo, dl Gâdea, dl Badea, dl Ursu, vă ține?'

captura tv
denise rifai

Realizatoarea TV Denise Rifai le aruncă mănușa jurnaliștilor Antenei 3 Mihai Gâdea, Adrian Ursu și Mircea Badea! Întors din vacanță, Mihai Gâdea a prezentat luni seară la „Sinteza Zilei” un video cu accente isterice ale realizatoarei Realitatea Tv, Denise Rifai, din perioada protestului din 10 august.

În replică, Denise Rifai îi invită pe cei trei jurnaliști Antena3 în emisiunea "Talk News" pentru o „dezbatere reala despre aceasta Romanie unde Jandarmii lor au calcat in picioare romani nevinovati; evident, in masura in care pot face si Jurnalism fara multe zerouri in conturi umflate de politicienii atenti cu imaginea personala”.

Denise Rifai propune un bridge Live Antena3/RealitateaTV: "Hai sa-i vedem si pe acesti Mari Barbati si Inalti Jurnalisti ai Romaniei".

SURSE - Se joacă la RUPERE în Coaliție: Dragnea își pregătește candidatura la prezidențiale

„Asta seara, plecand de la Realitatea, in drum spre casa, am aflat chiar de la telespectatorii mei, cumva nedumeriti, ca Proaspatul intors din concediu, Dl.Gadea, impreuna cu colegii Badea si Ursu si alaturi de toata gasca lor ( in numar mare asta seara), fini (consacrati dealtfel ) degustatori de “baclava” turceasca, si a deschis emisiunea cu imagini din ... emisiunea mea

O fi Rau???

In primul rand, le Multumesc pt PR;
In al doilea rand, in mod logic pare ca i deranjez rau. Dar rau de tot ! Cum altfel, daca primul lucru la revenirea din luuunga vacanta a dl Gadea, in aceasta maaaare editie speciala - sunt eu si emisiunea mea.
Oare le o fi crescut glicemia acestor fini deontologi de la atata “baclava” infulecata tot pupand liderii de stat si de partid in partile cu adevarat importante??

Ma rog, e seara tarziu, sa nu ne agitam prea tare. Eu ii invit insa si ii astept la mine la emisiune pt o dezbatere reala despre Aceasta Romanie unde Jandarmii lor au calcat in picioare romani nevinovati; evident, in masura in care pot face si Jurnalism fara multe zerouri in conturi umflate de politicienii atenti cu imaginea personala.

Si Da, astept si eu o Invitatie in emisiunea lor, daca tot sunt subiect TARE. Hai Sa i vedem si pe acesti Mari Barbati si Inalti Jurnalisti ai Romaniei. Dar LIVEEE. Facem un bridge - Antena3/RealitateaTV.

Alo, dl Gadea, dl Badea, dl Ursu - Va tine ???

Pana atunci, ne vedem pe RealitateaTV la TalkNews de la 19 si dupa, in reluare, la Sinteza Zilei - incepand cu ora 21.”, scrie Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.