Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Se joacă la RUPERE în Coaliție: Dragnea își pregătește candidatura la prezidențiale

Inquam Photos/Octav Ganea
Liviu Dragnea la PSD

Jocurile politice sunt extrem de încurcate în această perioadă, iar în coaliția de guvernare se joacă la rupere. În Comitetul Executiv de la Neptun, Liviu Dragnea ar fi spus că el nu dorește să candideze la prezidențiale, dar, public, a nuanțat această poziție și a explicat că se va decide candidatul în urma unor analize serioase.

Citește și: Liviu Dragnea vorbește pentru urechile celor din PSD: trei mesaje cheie pentru partid

"Eu am spus în CEx și o spun și public, opinia mea e că trebuie să avem un candidat comun. Eu am experiența din miezul USL, am fost printre cei patru care au făcut USL. Când USL s-a rupt, atunci a câștigat altcineva. Urmează când vom face anunțurile să stabilim cine are cele mai mari șanse", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Sursele noastre susțin că în paralel Liviu Dragnea ar pregăti minuțios o candidatură la prezidențiale. Deja au fost alocate fonduri, au fost contactați oameni cu experiență în comunicare și jurnaliști cu funcții înalte în televiziuni, ne arată sursele noastre. Actualul om de comunicare al lui Dragnea, Anca Alexandrescu, a fost mandatată să se ocupe de comunicarea guvernamentală, pentru campanie fiind luați alți oameni.

Această echipă va avea rolul de a-i schimba imaginea lui Liviu Dragnea și de a-l contura drept singura soluție adevărată la Klaus Iohannis.

Sursele noastre arată că, în acest context, Liviu Dragnea este conștient că după alegerile europarlamentare sau mai devreme, coaliția PSD-ALDE s-ar putea rupe, pentru că Tăriceanu își dorește o candidatură și este dispus să meargă pe cont propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.