Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai a izbucnit din cauza războiului: E o diferență între mușchii încordați de decidenți și valurile de dezinformare

Facebook
Denise Rifai

Jurnalista Denise Rifai a izbucnit din cauza războiului din Ucraina. Rifai spune că imaginile cu femei și copii care părăsesc țara cu câte o geantă își cară strictul necesar în timp ce își lasă în urmă soții și tații care pleacă la luptă sunt sfâșietoare. Mai mult, Rifai acuză că politicienii țin discursuri triumfaliste, în timp ce dezinformările înfloresc de la o zi la alta. "Oare ce poate sa fie mai dureros si mai crunt decat aceste imagini, acum in 2022???! De ce atata suferinta??? De ce atatia oameni alungati de langa familiile lor???? Femei care pleaca sa-si salveze copiii, cu inimile frante de durere, ca-si lasa barbatii si fratii si parintii, acasa???!

De ce sa vedem atatea orase distruse???! De ce atata suferinta a unor oameni modesti care-si pierd agoniseala lor de-o viata??!!!!! Unde sa fuga in lume???! Cu ce in traista??? De ce dramele astea? De ce atatea vieti curmate aiurea? De ce frig si saracie si spaima si teroare, provocate toate, fara rost ???!

Citește și: Psihologul Cristian Andrei face profilul psihologic al lui Putin: Are o problemă serioasă cu femeia. Îi place când plânge

Am tacut in toate aceste zile pentru ca sunt absolut muta de oroarea aceasta pe care o marturisim cu totii! Ma doare sufletul pentru acest popor alungat din tara lui spre nicaieri, fara sa stim cand anume se va termina! Este asa o diferenta intre muschii incordati la nivel de decidenti si valurile continue de dezinformare si intoxicare provenite din toate taberele, si durerea asta crunta pe care o simt amaratii astia de oameni, care fug de frica mortii din calea gloantelor! E Odios si Inuman tot ce se intampla !!!!! Pentru ce in fond?! Cine castiga si cui profita drama si traumele acestor oameni amarati si nevinovati? Oameni evacuati pe coridoare umanitare…Frig. Foame. Disperare. Oameni rupti unii de altii. Dezradacinati si catapultati pe te miri unde. De ce? Cum si de ce e posibil asa ceva? Cat va mai dura ? Pana cand?????! Si, din nou, de ce ???!", scrie Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.