Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai a LUAT FOC după ce Iohannis a promulgat legea care ar putea să îl lase pe Băsescu fără privilegii: Of! Cât de penibil și trist

denise rifai

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea care îi lasă pe foștii președinți fără privilegii, dacă se dovedește că aceștia au colaborat cu Securitatea. Unicul vizat de prevederi e Traian Băsescu, fost șef de stat vreme de două mandate, care are pe rol un recurs la ÎCCJ în care așteaptă un verdict privind colaborarea cu Securitatea. Jurnalista Denise Rifai se arată revoltată de situație.

"Uau! Oare pentru cine a fost scrisa aceasta lege????  Romania a avut doar 4 sefi de stat pana acum, cu presedintele Iohannis cu tot. Ce trebuie oare sa intelegem ??? Ca presedintele Basescu va fi dovedit colaborator al vechii securitati si pentru aceasta, i se va retrage paza SPP???

Citește și: Victor Ciutacu ÎL BAGĂ ÎN CORZI pe Klaus Iohannis: Își forțează suspendarea! Bre, machitorul de Băsescu era politician!

Noi suntem normali??? Adica statul roman sustine un om in toate demnitatile posibile, ii preda toate secretele tarii, pentru ca la final de mandat si de cariera politica, acelasi stat roman afla brusc ca respectivul a fost colaborator al securitatii… :)))

Pai cine e de vina? Presedintele sau… chiar statul roman???

Ooof. Cat de penibil si de trist. Ce stil avem. Nu putem sa avansam ca natiune si nu vom fi niciodata un stat puternic, cata vreme unica noastra grija, este doar cum sa ne mazilim liderii.

Trist. Si daca Basescu Traian va pati asa ceva, apoi restul chiar va fi doar … cancan", a scris Denise Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.