Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai CERE RELUAREA alegerilor de la Sectorul 1: Au fost fraudate. Să explic de ce

denise rifai

Jurnalista Denise Rifai comentează alegerile de la Sectorul 1  și spune că e necesar ca acestea să fie reluate, după ce în presă au apărut imagini în care Clotilde Armand s-ar fi aflat în sala în care se numărau voturile.

"Dincolo de atacurile si propaganda politica, un singur lucru e cert : la sectorul 1 alegerile trebuie reluate! Alegerile au fost fraudate!

O sa explic imediat de ce. Indiferent de justificari si de felurite explicatii, in biroul electoral de sector, NU SUNT LEGALE astfel de “desfasurari” de forte, asa cum vedem in toate aceste imagini, care descriu atmosfera de “sezatoare” din camera unde erau depozitati sacii cu buletinele de vot ce apartineau sectiilor de votare de pe raza sectorului 1.

Citește și: IMAGINILE care o ÎNGROAPĂ pe Clotilde Armand: A intrat în sala cu voturi, a început să le numere

Nici nu mai conteaza Cine sunt cei care erau in sala. In baza legislatiei electorale, in acea sala puteau fi MAXIMUM 9 PERSOANE, adica toata componenta Biroului electoral sector 1 - cei 7 reprezentanti ai partidelor impreuna cu vicepresedintele si presedintele Bes1, procurorul Nicolae Sprancu.

Nimeni din toti cei pe care -i vedem in imagini nu aveau ce cauta in acea sala!

Nu conteaza ca era sau nu era Clotilde intre ei. In imagini pot fi numarate cu lejeritate cca 30 de persoane ori asta inseamna scurt : FRAUDA!!!!!!

Nu exista asa ceva! In niciun colt de lume si de tara care se vrea “democrata”, astfel de imagini nu-si pot avea nicio justificare!

Deja nu mai conteaza cine si cat a furat, sau cine si cum a “numarat”. E clar ca lucrurile nu sunt in regula si ca nimic din tot ce ne este prezentat ca rezultat actual - de la numele actualului primar la componenta actualului CL - nu mai pot trece ca informatii veridice.

Am vazut ca este foarte multa incrancenare in taberele politice. Insa dincolo de lupta politica,

Aceste alegeri trebuie anulate iar Votul trebuie reluat! Si sa castige cel mai votat dintre candidati, nu cel mai “bine numarat”.

Ps. Suntem sau nu stat de drept???! Oare???!", scrie Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.