Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINILE care o ÎNGROAPĂ pe Clotilde Armand: A intrat în sala cu voturi, a început să le numere

Noi imagini din camera în care au fost depuși sacii cu voturi de la alegerile locale pentru Primăria Sectorul 1 au fost difuzate, vineri seara, de România TV.

În ele se vede cum Clotilde Armand, susține România TV, intră în sala cu voturi și le numără. Alte imagini îl arată pe un membru al USR, Radu Stanciu, acum consilier, care le dă indicații unor jandarmi, în Biroul Electoral al Sectorului 1.

Citește și: Marcel Ciolacu, după imaginile INCREDIBILE cu Clotilde Armand: 'Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor'

Scandalul numărării voturilor de la Sectorul 1 a izbucnit după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirma că ar fi membri ai USR PLUS umblau la sacii cu voturi pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Fostul primar PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a depus o plângere legată de rezultatul alegerilor şi a reclamat comiterea unor infracţiuni de către Dan Barna, preşedintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu – preşedintele Biroului Electoral Sector 1 şi Andrei Nicolescu, membru USR.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.