Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai CRITCĂ ridicarea restricțiilor: Ne grăbim puțin. Am în față imaginea cluburilor pline

captura tv
denise rifai

Jurnalista Denise Rifai critică ridicarea restricțiilor. Aceasta spune că relaxarea ar putea duce din nou la o creștere a cazurilor de coronavirus, fiindcă unii oameni vor uita să respecte reguli minime de igienă sau distanțare socială.

"Fara Masca in aer liber. Doamne ajuta! altfel, insa. din toate punctele de vedere, cred ca nu ar strica sa fim cumpatati. In tot.

Citește și: Cristian Ghinea anunță REVOLUȚIE în sistemul PUBLIC: funcționarii publici NU vor mai da examen direct pe post

Am in ochi, deja, imaginile cluburilor arhipline, la fel cum vad si aglomeratia din piete sau cea din zonele deschise pentru “iarba verde”...

Cumpatarea e importanta. Altfel, ne am sacrificat degeaba, in toaata aceasta perioada.

Ps. Si eu imi doresc, cu toata fiinta mea, sa simt, din nou, vibratia si senzatia de libertate pe care ne o ofera un concert, de exemplu. Si mi as dori, cu toata puterea mea, sa dispara pentru totdeauna, frica si tot amalgamul de emotii pe care pandemia de covid19 ne a obligat sa le traim, insa mi-e teama ca ne grabim putin. Si mi e teama ca sunt foarte multi cei care nu prea au inteles nimic, nici macar din regulile de minima igiena pe care chiar ar trebuie sa le respecte, mult timp de acum inainte", scrie Denise Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.