Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai dă de PÂMÂNT cu Clotilde Armand după ce a TĂIAT finanțările pentru patru spitale: Să fie doar ipocrizie politică?

captura tv
denise rifai

E scandal în Sectorul 1, după ce primarul Clotilde Armand a decis să retragă finanțarea pentru patru mari spitale din Capitală. Denise Rifai s-a arătat scandalizată de măsură și spune că la mijloc e vorba de  multă ipocrizie politică.

"Ma Intreb cum este posibil ca Exact in aceasta perioada, in care avem de traversat aceasta criza sanitara, cauzata de COVID 19, cand avem aceste probleme bugetare si orice “leut” conteaza, cand avem de-a face cu bugetul celei mai mari primarii din Romania, dupa PMB, si cand vorbim de un partid ca USRPLUS care a facut din “sanatate” si spitalele din Romania, o adevarata teza de campanie, primarul Clotilde Armand decide sa taie Finantarea celor 4 mari spitale aflate pe raza Sectorului1: Spitalul Floreasca, Spitalul de Oftalmologir, Spitalul de Mari Arsi si Spitalul de Copii -Grigore Alexandrescu ????!!!

Da. E adevarat, din pacate! Public mai jos, in integralitate, hotararea Consiliului Local.

Vorbim de o primarie cu un Buget general centralizat de 1.356,47 mil lei si de investitii bugetate pentru unitatile spitalicesti in cuantum: 64.152 mii lei! Adica dintr un mld lei nu mai avea Doamna chef sa plateasca cca 60 mil lei celor 4 spitale.

Cum s-o numi oare Aceasta decizie????! Cum? Sa fie oare doar Ipocrizie politica??!", scrie Denise Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.