Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai, devoalări din spatele interviului care a 'incendiat' toată presa: 'Cauze false'

Facebook
Denise Rifai

Jurnalista Denise Rifai a oferit în urmă cu câteva zile un interviu pentru o publicaţie centrală care a stârnit extrem de multe controverse. Vedeta de la Realitatea TV a revenit cu mai multe explicaţii într-o postare extrem de dură pe contul de facebook. Sub în titlu extrem de dur, 'Breaking News în presa românească', Denise Rifai devoalează totul.

Citeşte şi: Dezvăluiri incendiare din Coreea de Nord: Înregistrările secrete care abia acum au ieşit la iveală

"BREAKING NEWS IN PRESA ROMANEASCA!!!!!!!!!!!!

Romania jurnalistica pare ca s-a cutremurat grav ieri dupa amiaza in urma interviului de la DCNEWS, pe care vedeta Realitatea TV, Denise Rifai, l-a acordat la ora de varf 14.00. Cauza cutremurului din presa romaneasca il constituie probarea gravelor lacune ale jurnalistei in materie de tehnica interviului. Jurnalista Realitatea TV, dovedita ca fiind vinovata pentru dezastrul creat in randul partidelor politice in urma devoalarii carentelor fantastice ale pregatitelor “cadre de partid” pe care liderii politici le-au scos in lupta din alegerile locale, a fost ea insasi subiectul unui test de competenta din partea jurnalistei cu mare pregatire in domeniu, vedeta Anca Murgoci. In timpul unui interviu ce se anunta serios, vigilenta vedeta DCNEWS a testat-o pe moderatoarea Realitatea TV cu privire la tehnicile de interviu, citand din cartea in franceza (biensur!) a lui ”nustiucine”. Rezultatul a fost DEZASTRUOS pentru Denise Rifai: nu a stiut sa numeasca in integralitate TOATE cele 8 tehnici de interviu descrise clar in franceza in cartea lui “nustiucine”, Rifai facandu-se astfel de ras. STIREA SENZATIONALA A FACUT RAPID INCONJURUL site-urilor de stiri si nu doar ca a fost preluata si distribuita in consecinta, dar in urma acestui grav incident din viata presei romanesti, profesionistii sistemului ce nu pot accepta ca jurnalistii sa nu fie pregatiti corespunzator, au infiintat o celula de criza care va convoca la testari incepand de luni toti angajatii din presa care sunt banuiti ca nu stiu cele 8 tehnici ale interviului descrise in cartea lui “nustiucine”.

Citeşte şi: ProTV a dat lovitura cu Vocea României

In ceea ce priveste strict subiectul Denise Rifai, asociatia #celorceseocupadeea a dat un comunicat intern prin care se felicita in urma acestui eveniment reusit, al doilea intr-un interval extrem de scurt, prima victorie fiind inregistrata cu ocazia mobilizarii exemplare pentru denigrare atunci cand Denise Rifai a indraznit sa primeasca propunerea de a candida la parlamentare.

Citește și: Sorina Matei CUTREMURĂ SRI: dezvăluri incendiare despre purtătorul de cuvânt, Ovidiu Marincea

/////

E sambata dimineata cu soare afara , deci meritam sa si radem! Realitatea din presa romaneasca este insa una trista. Incerc sa-mi dau seama de ceva vreme ce se intampla cu adevarat cu mass-media de la noi. Cine o mobilizeaza pentru cauze false ? Cine o plateste atunci cand realizeaza nonsubiecte ? De ce nu mai taxeaza impostura cotidiana? Si multe altele … Cat despre mine, e limpede ca deranjez pentru ca intreb, asa cum deranjeaza inca cativa care procedeaza la fel. Dar, o sa intreb in continuare, la fel de simplu sau de complicat pentru unii. Daca trebuie sa fiu decrebilizata in continuare pentru ca intreb, raspunsul meu e ca o sa intreb tot mai mult. Si cred ca ar trebui sa ne deranjeze pe toti (non)raspunsurile pe care le primim din partea celor care ajung sa ne conduca. Si daca noi, cei din presa, i-am intreba cu totii si i-am fi intrebat mereu cum ii intreb eu astazi, probabil am fi avut si drumuri, si spitale, si scoli, si o viata mai buna. Sau cel putin decenta. Ca intr-o Romanie in care se poate trai ca-n afara.", a scris jurnalista pe facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.