Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai e UIMITĂ: Nu credeam că o să spun vreodată de PSD că joacă excepțional

Facebook
Denise Rifai

Jurnalista Denise Rifai comentează actuala criză politică și lupta din coaliție. Rifai spune că deși nu credea că va ajunge vreodată să spună așa ceva, PSD joacă în plin scandal ca la carte.

"Nu credeam ca o sa ajung vreodata sa spun despre PSD ca joaca politic exceptional!

Pct.1. Era absolut normal ca PSD sa ceara Sa dea ei Premierul in cazul parteneriatului USRPLUS - AUR ! Calculul e foarte corect si foarte aproape de voturile romanilor. Totusi, PSD au castigat ultimele alegeri parlamentare ( 28,9% ) in timp ce USR ( 15%) aproape ca a fost inghitit de AUR (9%).

Citește și: Florin Cîțu o spune clar, avertisment pentru Orban: 'PNL nu face guvern cu PSD. Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor'

Dar iata ca, desi au avut cele mai slabe rezultate la alegeri din ultimele existente, vad ca au pretentia sa conduca si tara si guvernul romaniei. Spun asta pentru ca USRPLUS l-au atacat continuu pe presedintele iohannis in ultimele zile. Iar atacul USRPLUS a fost unul similar celui pe care PSD il facea lui Iohannis.

2. Nu exista nimic mai corect pentru un partid de opozitie, decat sa stea pe margine si sa priveasca linsajul dintre partidele aflate in arcul guvernamental!

As da nota 10 celui care a ales strategia de joc politic a PSD. Pentru ca PSD castiga voturi in tooot acest timp. Muuulte voturi!

Si mai sunt si alte parti bune. Vedem pozitia USRPLUS. Care de la inaltimea celor 15% obtinute in alegeri, au inteles ca Ei sunt cei votati sa conduca Romania !

Eu inteleg vorba cu “buturuga mica”.. dar totusi!", scrie Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.