Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai, EXPLOZIE de admirație pentru Florin Cîțu: E exact PROFILUL de om de care e nevoie pentru resetarea clasei politice

captura tv
denise rifai

Jurnalista Denise Rifai a comentat despre noul cabinet guvernamental al României. După ce l-a lăudat pe premierul Florin Cîțu pentru fizicul expus la vaccinare, Rifai îi laudă acestuia și calitățile de lider și spune că e exact genul de om de care e nevoie pentru resetarea clasei politice din România.

"Nu m-am exprimat public pana acum despre investirea acestui nou cabinet, insa o fac acum, cu mare satisfactie si bucurie!

Citește și: Psihiatrul Gabriel Diaconu îl NIMICEȘTE pe Vlad Voiculescu: S-a COCOȚAT pe cadavre și suferință. Traficul de medicamente e o infracțiune

Avem, Doamne Ajuta, un prim-ministru tanar, sigur pe el, pregatit, un tip citit, care se vede clar ca intelege ce vorbeste, care se exprima liber si degajat, si in care am toata increderea ca va face tot ce poate sa conduca aceasta tara, cat poate de bine!

Are nevoie, desigur, de mult sprijin politic pentru a-si putea aseza strategia de guvernare! Aici vine insa si partea delicata, caci am vazut ce conflicte exista la nivelul partidelor aflate in arcul guvernamental si cu precadere, in cadrul PNL, asa ca la capitolul sprijin politic lucrurile vor fi intotdeauna anevoioase.

Insa, actualul premier are exact profilul de politician de care ar fi nevoie pentru a reseta clasa politica romaneasca!

Sa dea Dumnezeu sa apara cati mai multi astfel de politicieni, caci suntem in maaare deficit!", scrie jurnalista, pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.