Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai: 'Nu am cum să fiu vreodată antisemită'

Denise Rifai

Jurnalista Denise Rifai reacţionează la declaraţiile deputatului Aurel Vainer, care îi solicita să se dezică public de afirmaţiile cu privire la organizaţia Al-Qaida care ar fi avut în spate evrei. Rifai spune că afirmaţiile ei au fost răstălmăcite, iar având în vedere originile sale semito-hamitice (tatăl ei fiind arab) nu are cum să fie semită.

"E mai mult decât regretabil faptul că se insistă pe o chestiune care nu are cum să fie aşa, câtă vreme noi, arabii, şi evreii facem parte din acelaşi popor de semito-hamiţi. Deci am cum să fiu vreodată antisemită", a declarat Denise Rifai pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: 'Evreii din spatele Al-Qaida'. Deputatul comunităţii evreieşti, despre Denise Rifai

Jurnalista se declară surprinză de afirmaţiile deputatului Vainer, mai ales că în seara zilei de luni cei doi au avut o discuţie la sediul Realitatea TV.

"Pe lângă faptul că am explicat deja de mai multe ori că mi-au fost răstălmăcite cuvintele, aseară, înainte de emisiunea lui Rareş Bogdan pe tema Holocaustului, m-am întâlnit pe holurile Realităţii cu domnul Vainer, care m-a felicitat. Am vorbit despre invitaţia de a candida venită din partea PNL, mi-a vorbit despre ce înseamnă viaţa politică, am stabilit de comun acord să facem împreună o emisiune pe temele de actualitate. Eu sunt sigură că declaraţia domnului Vainer de astăzi a venit pentru că a fost indus în eroare. Altfel nu pot să-mi explic. Aseară, când ne-am văzut mi-a spus "Denise cea frumoasă". Aşa a început discuţia. "Ai grijă, că viaţa în politică e una grea" şi mi-a vorbit un pic despre drumul ăsta, dacă aleg să-l îmbrăţişez. I-am spus că nu este nimic concret, că sunt doar discuţii, că nu am luat încă o decizie, că mi-aş dori să facem şi noi o emisiune. Niciun moment nu mi-a vorbit despre chestiunea aceasta. Deja făcusem o lămurire pe Facebook, tot legată de acest subiect", a mai precizat jurnalista Denise Rifai.

La discuţia dintre Denise Rifai şi Aurel Vainer ar fi asistat şi Rareş Bogdan şi fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.