Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai, pata de culoare dintr-o campanie cenușie

Fără doar și poate, din cauza legii finanțării partidelor, campania privind alegerile locale din acest an este cu mult mai puțin spectaculoasă decât în anii precedenți. În această campanie cenușie, pata de culoare este dată de emisiunea electorală „Ora primarului”, moderată de Denise Rifai.

Deși în teorie, ideea de a avea invita zilnic câte un candidat este lăudabilă, lucrurile suferă o transformare radicală în practică. În continuare veți putea găsi cele mai memorabile momente, marca Denise Rifai.

Fără a păstra o ordine cronologică, începem cu emisiunea în care moderatarea l-a avut invitat pe candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare. Moderatoarea îl chestionează pe candidat cu privire la sensul sloganului de campanie al acestuia: „Tu cu mine suntem 1”.  Ce a ieșit, puteți vedea în clipul video de mai jos.

Continuăm cu aceeași ediție a emisiunii, în care Rifai îi adresează o altă întrebare existențială lui Nazare. Mai precis, moderatoarea îl întreabă pe candidat „Ce este acela un document?” Pentru a afla răspunsul, urmăriți înregistrarea de mai jos.

Într-o altă ediție a emisiunii, Denise Rifai a avut-o invitată pe candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac. Foste colege de presă, cele două doamne au purtat un dialog pe alocuri cu scântei.

Prezentându-și una dintre soluțiile de descongestionare a traficului și anume achiziționarea unor autobuze pentru transportul școlar, moderatoarea emisiunii are o nedumerire și anume cum va fi posibil ca aceste autobuze să intre pe aleile dintre blocuri. Puteți viziona mai jos dialogul dintre cele două.

În cadrul aceleiași emisiuni, Denise Rifai are o nouă nelămurire: Cum va reuși Laura Chiriac să-și cumpere genți și poșete dintr-un salariu de 5000 de lei pe lună, în eventualitatea în care aceasta va ajunge primarul Sectorului 1. Având în vedere că salariul mediu în România se situează undeva în jurul sumei de 2000 lei, întrebarea moderatoarei pare să nu aibă alt obiectiv decât acela de a enerva candidatul.

Într-o nouă ediție a emisiunii, Denise Rifai l-a avut invitat pe candidatul Partidului România Unită (PRU) la Primăria Sectorului 2, Augustin Hagiu. Perla acestei emisiuni a fost reprezentată de constatarea moderatoarei conform căreia șinele de tramvai din București sunt...murdare. Nu ne credeți? Urmăriți înregistrarea de mai jos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.