Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai S-A DEZLĂNȚUIT la adresa lui Mircea Badea: ##MirciulicaFaptaMica lovește din nou. Îl aștept sâmbătă în Piața Victoriei

Denise Rifai

Bubuie conflictul dintre moderatoarea Realitatea TV Denise Rifai și realizatorul Antena 3 Mircea Badea. Rifai acuză că este jignită în mod constant de Badea, pe care îl poftește la o confruntare în stradă, sâmbătă, 10 august, la mitingul diaspora.

"#MirciulicaFaptaMica LOVESTE DIN NOU!

Citește și: Un SINDICALIST din poliție SPULBERĂ speculațiile: de ce i s-a CONFESAT, de fapt, Dincă polițistului de la Omoruri

Daca nu i a mers in mod repetat cu motociclistul care l a batut de l a lesinat inca de la intrarea in ring, se consoleaza si el cu ce apuca... Asa ca, in mod Constant, ma trezesc improscata cu fel de fel de jigniri din tenebrele asa-zisei lui gandiri.

Eu am incercat de mai multe ori sa l invit la mine in platou daca tot ii provoc atatea comentarii, dar Mirciulica fapta mica se simte in siguranta doar ascuns in spatele pupitrului lui, probabil ca sa nu i se vada ...fapta Mica, asa ca m a refuzat de fiecare data.

In consecinta, o sa l invit la CNA, dupa mergem la tribunal si !!!! Intre timp!!! Daca Mirciulica, fapta mica, doreste o Mediere Amiabila, il astept Sambata - 10 August - in piata Victoriei!

Ca am auzit ca motociclistul e plecat la mare si n are de ce sa i fie frica!", scrie Denise Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.