Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai s-a DEZLĂNȚUIT la adresa contestatarilor lui Cîțu: Să facă o baie rece în mare, să scape de tremurul febril

denise rifai

Jurnalista Denise Rifai sare în apărarea lui Florin Cîțu, după ce candidatura premierului la șefia PNL a fost contestată de mai mulți politicieni. Fană a lui Cîțu, Rifai îi trimite pe contestatarii acestuia să facă o baie în mare, pentru a se răcori.

"Vad ca e agitatie mare apropos de anuntul premierului Romaniei de a se inscrie in cursa pentru sefia PNL. Editoriale care mai de care, plus, o analiza atenta a celor care indraznesc sa-l sustina pe Florin Citu in cursa pentru sefia partidului.

Nu ma gandeam ca un anunt atat de simplu, de firesc si de liberal, in fond, ar putea suscita asa valuri de impresii si pareri ! :))

Una peste alta, PNL este partidul unde si astazi toti fostii lideri au un loc, din oficiu, in cadrul unui birou politic. Adica nu e ca la PSD, unde absolut toti fostii lideri sunt rasi efectiv pana si de pe site-ul formatiunii politice.

Eu propun asa: ca toate aceste tinere sperante, brusc devenite “mari” voci de analiza politica, care-si compun editorialele din povesti adunate de pe la mese, despre cum s ar imparti puterea la PNL, sa faca un drum pana la Constanta!

Nu de alta, dar o baie rece-n mare, le ar mai linisti din “nelinistea”si tremurul acesta febril, care pare ca le-a cuprins odata cu anuntul alegerilor interne de la PNL. Caci si PNL are dreptul la ceva alegeri fara ca aceste voci atat de interesate de soarta acestui partid sa faca atata zgomot pe margine.

Mm. Dar Stau si ma intreb. Oare cam cat cash se arunca in jur pentru toaaata aceasta atmosfera ?!!

Ps. Succes, PNL! Chiar trebuie sa demonstrati ca la voi luptele interne se fac cu fair-play!", scrie Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.