Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dennis Quaid va interpreta rolul fostului preşedinte american Ronald Reagan

Christians for Donald Trump
Ronald Reagan

Actorul Dennis Quaid va interpreta rolul fostului preşedinte american Ronald Reagan într-un lungmetraj ale cărui filmări vor începe toamna aceasta, informează The Hollywood Reporter, potrivit news.ro.

Filmul va spune viaţa lui Reagan (1911 - 2004) din copilărie, trecând prin perioada în care a fost preşedintele SUA şi culminând cu lupta cu Alzheimerul. Ca tânăr, el va fi jucat de David Henrie, cunoscut din „Wizards of Waverly Place”, iar ca adult, de Quaid.

În filmul produs de Mark Joseph va juca şi Jon Voight, iar Ralph Winter - care a lucrat la peliculele din franciza „X-Men” - va fi producător executiv.

Dennis Quaid, în vârstă de 64 de ani, a fost „mereu” prima opţiune a producătorului, a spus Joseph. Actorul l-a descris pe Reagan drept un om fascinant, cu multe faţete.

Citește și: Un tribut va fi adus fraţilor Taviani la Festivalului de Film de la Locarno

Bugetul filmului „Reagan” este de 21 de milioane de dolari. Producţia va fi regizată de Sean McNamara, care a realizat recent „The Miracle Season”, cu Erin Moriarty, Helen Hunt şi William Hurt în distribuţie.

Cineaştii spun că plănuiesc să lanseze filmul scris de Howie Klausner şi Jonas McCord după două biografii semnate de Paul Kengor în vara anului viitor.

În prezent, Dennis Quaid filmează pentru al doilea sezon al serialului „Fortitude”, un thriller psihologic produs de Amazon.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.