Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denunţată la PÎCCJ, Camelia Bogdan ripostează cu propria plângere penală. Apel şi către Inspecţia Judiciară/ DOCUMENT

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Camelia Bogdan

Judecătoarea Camelia Bogdan, în prezent suspendată din magistratură, reacţionează la informaţia că a fost denunţată la Parchetul General de Florin Ghiulbenghian, preşedintele Fundației EurHONEST. Camelia Bogdan face apel la Inspecţia Judiciară şi CSM, pentru apărarea reputaţiei profesionale, dar anunţă şi că va depune şi ea o plângere penală împotriva lui Ghiulbenghian.

Potrivit denunţului lui Florin Ghiulbenghian, Camelia Bogdan este vizată de acuzaţii de arestare nelegală, fals intelectual şi uz de fals, abuz în serviciu, represiune nedreaptă şi posibil complicitate la trădare. Denunţătorul susţine că procuroarea Carmen Alexandra Lăncrănjan ar fi dispus reţinerea unei persoane în mod nelegal, după care ar fi influenţat-o pe judecătoarea Camelia Bogdan să încuviinţeze arestarea preventivă. Toate detaliile, în documentul de mai jos. Detalii AICI!

Scrisoarea trimisă de Camelia Bogdan către CSM şi Inspecţia Judiciară:

"Stimate Domnule Inspector-șef,

Stimata Doamna Presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii,

Cu deosebit respect, va rog sa imi admiteti cererea de aparare a reputatiei mele profesionale si a reputatiei sistemului judiciar, in raport cu alegatiile din art.de mai sus prin care se tinde la decredibilizarea mea si a procurorilor PTB, avand in vedere ca toate solutiile pe care le pronunt in calitate de judecator sunt rezultatul propriilor deliberari, niciodata in activitatea mea de judecata nefiind influentata in vreun fel de vreo alta persoana. Cu atat mai puternic cuvant, nu am purtat nicio discutie in care sa fi mentionat ca as fi putut fi influentata de doamna procuror Alexandra Lancranjan in vederea pronuntarii unor solutii in cauzele mele.

Precizez ca acuzatiile care mi se aduc sunt cuprinse intr-o plangere penala impregnata in valentele infractiunii de fals intelectual, eu nefiind investita cu vreun rechizitoriu intocmit de doamna procuror, urmand ca dupa comunicarea numarului de dosar sa formulez o plangere penala sub aspectul savarsirii de catre domnul denuntator a infractiunii de indcere in eroare a organelor judiciare prev.in disp.art.268 alin.2 C.pen, cu denumirea marginala Inducerea in eroare a organelor judiciare, care se pedepseste cu inchisoarea de la unu la cinci ani.

In exercitarea dreptului la replica corolar publicarii acestui articol, solicit domnului senior-editor al publicatiei Stiri pe surse sa informeze in mod corect opinia publica si asupra aspectului ca domnul Florin Ghiulbenghian m-a contactat telefonic in anul 2017, oferindu-se a-mi acorda sprijin in vederea intelegerii modului de functionare al MLNR si felcitandu-ma penntru demersul publicarii listei cu magistartii masoni, rezultatele aprofundarii acestor realitati fiind publicate printr-un amplu studiu publicat pe site-ul juridice.ro, putand fi accesat la adresa https://www.juridice.ro/569140/succinte-consideratii-privind-caracterul-de-interes-public-al-informatiilor-referitoare-la-apartenenta-magistratilor-la-marea-loja-nationala-din-romania.html.

In acest context, domnul denuntator si-a exprimat acordul de a fi citat ca martor in dosarul nr.69/p/2017 inregistrat pe rolul DNA, contestand solutiile de clasare din cauza pronuntate de procurorii DNA in care s-au pronunat solutii de clasare fata de magistratii masoni care nu isi declara apartenenta la MLNR si depunand mai multe plangeri impotriva domnului inspector-sef Lucian Netejoru, redate in integrum pe www.stiripesurse.ro.

Ulterior, s-a oferit intr-adevar sa imi prezinte documente incercand sa imi creeze impresia ca as fi arestat pe baza unor probe nelegale si ca nu aveam sa stiu despre aspectul fabricarii unor probe in cazul MEDAS, discutiile avand loc in perioada in care domnul Florin Ghiulbenghian se pregatea sa publice lista magistratilor-masoni, intre care figureaza si domnul inspector-sef al Inspectiei Judiciare, domnul Lucian Netejoru. In acest context, domnul Florin Ghiulbenghian mi-a relatat si despre imprejurarea ca este condamnat definitiv pentru savarsirea unor fapte de inselaciune,

Niciodata nu am acceptat intalnirea la care ar fi urmat sa mi se prezinte inscrisurile la care face referire, nici discutii pe marginea unor dosare solutionate de mine si implicit despre modalitatea de instrumentare a cauzelor de catre doamna procuror Alexandra Lancranjan (domnul Florin Ghiulbenghian mai antamand si presupusa fictivitate a probelor din dosarul ICA , fiind evidenta intentia dumnealui de a inregistra discutiile purtate in scopul incercarii de compromitere a activitatii organelor judiciare).

Neavand niciun motiv sa ma indoiesc vreodata de loialitatea probelor administrate in cauza penala la care face referire petentul, chiar daca dumnealui s-a straduit sa ma convinga ca impotriva doamnei Alexandra Lancrajan se deruleaza chiar si verificari in personam la DNA, l-am invitat sa se adreseze organelor de urmarire penala pentru orice fapte pe care ar fi intentionat sa le inventeze in privinta mea.

Prin prezenta, solicit cu deosebit respect domnului Procuror general al PIICJ/doamnelor procuror-sef al DNA/procuror general al PCAB, in temeiul disp art 544/2001, sa imi comunice si numarul dosarului in care se fac verificari la PICCJ/DNA/PCAB sub acest aspect, pentru a formula o plangere penala impotriva autorului plangerii prin care in mod vadit tendentios se incearca decredibilizarea mea sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroarea a organelor judiciare, prev.si ped.de art.268 alin .2 C.pen.

Va rog sa primiti expresia intregii mele consideratii,

Cu distinsa recunostinta,

Camelia Bogdan"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.