Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denunțător în unul din dosarele lui Darius Vâlcov, un director de spital din România a început CRUCIADA împotriva șpăgilor

Inquam Photos/ Octav Ganea
Darius Valcov

Avem salarii mărite, nu ne trebuie șpagă!" si "Lăsăm coruptia să sufere, pe tine te vindecam!", e textul ales pentru Spitalul Județean Slatina, Cătălin Rotea. În trecut, Rotea a fost unul din oamenii care au muncit în subordinea lui Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă.

"Sunteți implicat într-unul dintre dosarele lui Darius Vâlcov. Acolo erați numit "cărăușul șpăgii". În momentul ăsta militați pentru descurajarea șpăgii. Cum trebuie privită schimbarea asta de dispoziție?

− Calitatea mea de martor în dosarul Darius Vâlcov e cunoscută de toată presa.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Se poate căuta pe Google, nu vreau să fac declarații despre un dosar care se află încă în curs.

Titulatura pe care ați pomenit-o dumneavoastră e dată de presă. Nu mi-o asum neapărat, pentru că nu am făcut efectiv asta.

E o chestiune publică pe care mi-o asum, ceea ce s-a întâmplat.

Toți, inclusiv eu, suntem supuși greșelilor. Am făcut greșeli pe care mi le-am asumat și plătesc un preț public din acest punct de vedere. Asta nu înseamnă că nu trebuie să învățăm din greșelile trecutului.

− Sunteți, de asemenea, unul dintre politicienii care folosea sintagma "Ciuma Roșie" când încă nu era la modă. E drept că, la vremea respectivă (2014), erați în PNL. Acum sunteți în PSD. E și asta una dintre greșelile trecutului?", a declarat Cătălin Rotea pentru Pressone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.