Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denver Nuggets a învins-o pe Minnesota Timberwolves și mai are nevoie de o victorie pentru calificarea în semifinalele Conferinţei de Vest

NBA

Denver Nuggets a învins-o vineri pe Minnesota Timberwolves, cu 120-111, şi conduce cu scorul general de 3-0, astfel că mai are nevoie de o singură victorie pentru calificarea în semifinalele Conferinţei de Vest a Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA).

După ce a pierdut primele două meciuri din postura de echipă oaspete, Timberwolves, cu Rudy Gobert autor a 18 puncte şi 10 recuperări, s-a înclinat şi în faţa propriului public. Nikola Jokic a reuşit o triplă-dublă pentru Nuggets (20 puncte, 11 recuperări, 12 pase).

În istoria play-off-urilor din NBA, nicio echipă nu a reuşit să revină după ce a fost condusă cu 3-0 la general, notează AFP.

New York Knicks o conduce cu scorul general de 2-1 pe Cleveland Cavaliers, pe care a învins-o sâmbătă, cu 99-79, în Madison Square Garden, scrie agerpres.ro.

În al treilea meci de vineri, Atlanta Hawks, gazdă, s-a impus cu scorul de 130-122 la general în faţa lui Boston Celtics, care conduce la general cu 2-1.

Seriile se dispută după sistemul cel mai bun din şapte partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.