Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deontay Wilder a activat clauza de revanşă în faţa lui Tyson Fury, după ce a pierdut centura mondială WBC la categoria supergrea

Boxing Scene
Deontay Wilder

Deontay Wilder a pierdut centura mondială WBC la categoria supergrea, după ce a fost învins de Tyson Fury prin TKO. În aceste condiții, Deontay Wilder a activat oficial clauza de ravanşă în faţa lui Tyson Fury, anunță MEDIAFAX.

Deontay Wilder a fost învins, recent, fără drept de apel de Tyson Fury. Pugilistul britanic l-a învins pe Wilder prin knockout tehnic, în runda a şaptea.

Citește și: Sorina Matei ARUNCĂ ÎN AER cazul Sorinei Pintea: ce document ESENȚIAL lipsește din dosarul DNA

Acum, Deontay Wilder a activat oficial clauza de revanşă în faţa lui Tyson Fury. A treia înfruntare dintre cei doi pugilişti de categorie supergrea se preconizează că va avea loc în vară.

Promoterul de box Bob Arum a declarat pentru ESPN că planul este ca lupta să aibă loc la data de 18 iulie, pe arena MGM Grand Garden din Las Vegas.

Pentru înfrângerea suferită în faţa lui Fury, pugilistul american a dat vina pe vestimentaţia pe care a intrat în ring. Wilder a ales o armură de peste 20 de kilograme. Deontay spune că, din cauza vestimentaţiei, picioarele sale au fost foarte obosite şi au cedat.

Citește și: Categoria de vârstă cea mai vulnerabilă în fața coronavirusului! Steriu-Cercel: 'Copiii par a fi în siguranță, cei peste 70 de ani plătesc prețul ridicat'

Prima întâlnire dintre Deontay Wilder şi Tyson Fury s-a încheiat cu o remiză. Aceasta a avut loc la data de 1 decembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.