Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunţă lansarea unui program de sprijin pentru comunităţile româneşti din Ucraina

Basilica.ro.
ascor casa

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a anunţat, luni, lansarea programului "Sprijinirea comunităţilor româneşti din Ucraina", prin care intenţionează să faciliteze achiziţia şi donarea de bunuri şi materiale diverse de strictă necesitate.

"În contextul deteriorării grave a situaţiei de securitate din Ucraina şi din regiunea Mării Negre şi al analizelor nevoilor comunităţii româneşti din această zonă, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni lansează apelul competitiv de selecţie a beneficiarilor de granturi pentru Programul 'Sprijinirea comunităţilor româneşti din Ucraina'. Prin acest sprijin, DRP intenţionează să faciliteze achiziţia şi donarea de bunuri şi materiale diverse de strictă necesitate. Granturile, o nouă formă de finanţare nerambursabilă pusă la dispoziţie de către DRP, pot fi accesate de către asociaţii, fundaţii, unităţi de cult, organizaţii neguvernamentale ale românilor din Ucraina", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Condiţiile de acordare, utilizare şi decontare a sprijinului financiar sub formă de grant pot fi consultate pe site-ul DRP, Secţiunea Finanţări, Categoria Granturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.