Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni - Apel

arhiva MRP
minister MRP
În aceste timpuri de grea încercare, Crucea Rosie Romana desfășoară la nivel național campanii de informare a populației cu privire la efectele COVID-19, dar și de prevenire a contaminării cu noul coronavirus.
Însă, pentru a-și putea îndeplini misiunea, Crucea Roșie are nevoie și de implicarea mediului asociativ românesc din afara granițelor țării!
Secretarul de stat Ovidiu Burdusa a trimis o scrisoare comunității românești din diaspora prin care face un apel către românii de pretutindeni să fie partenerii Crucii Roșii Române în susținerea campaniei naționale de strângere de fonduri ”România salvează România”, dar și să disemineze mesajul unui număr cât mai mare de oameni.
Sponsorizările vor fi utilizate pentru dotarea unităților sanitare din România cu aparatură medicală și materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate cu COVID-19, oferirea de pachete alimentare și igienice pentru persoanele vulnerabile, oferirea de ajutor pentru centrele de carantină din țară, dar și echiparea cu materiale de protecție pentru personalul angajat în instituțiile care asigură permanență și deservesc cetățenii în acest zile marcate de efectele pandemiei cu noul coronavirus.
Dragi români de pretutindeni, participarea voastră într-un moment atât de important pentru societatea românească poate contribui la creșterea capacității Crucii Roșii din România de a interveni și de a răspunde nevoilor de solidaritate, coeziune și implicare la nivel comunitar.
Dacă doriți să contribuiți la campania ”România salvează România”, o puteți face prinaccesarea site-ului: https://crucearosie.ro/cauze-urgente/doneaza-si-lupta-impotriva-pandemiei-covid19?fbclid=IwAR0_Pij3gxKwWoDf7el2pZg4DGp98Yt901q6FvAXhpysetDDggOw9ifB4j0

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.