Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deportivo La Coruna l-a vândut pe Florin Andone la Brighton, echipă din Premier League

www.digi24.ro
Florin Andone

Clubul Deportivo La Coruna a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord pentru transferul atacatului Florin Andone la Brighton, echipă din Premier League.

Andone a jucat în două sezoane la Depor 69 de meciuri în campionat şi Cupa Spaniei, marcând 18 goluri şi oferind şase pase decisive, scrie news.ro.

În vârstă de 25 de ani, Andone a venit pe Riazor în vara anului 2016, de la Cordoba. Depor a plătit atunci 4,7 milioane de euro pentru fotbalist, dar Cordoba deţine 30 la sută din drepturile federative ale românului. Clubul din Galicia a refuzat vara trecută oferte pentru Andone de aproape 15 milioane de euro.

Deportivo La Coruna a retrogradat la finalul sezonului recent încheiat, iar clauza de reziliere a contractului internaţionalului român a scăzut de la peste 20 de milioane de euro la şase milioane.

Club fondat în 1901, Brighton&Hove Albion, echipă antrenată din decembrie 2014 de fostul internaţional irlandez Chris Hughton, a terminat campionatul pe locul 15 din 20 de echipe, după ce a obţinut promovarea pentru prima dată în istoria sa în Premier League, sezonul anterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.