Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul Adrian Miuţescu, plecat la tabăra Orban, a rămas fără telefon: 'Mi-a fost reţinut de către poliţişti judiciari'

Deputatul Adrian Miuţescu, preşedintele al PNL Argeş şi susţinător al lui Ludovic Orban, anunţă, pe Facebook, că poliţiştii judiciari i-au reţinut telefonul mobil în cadrul cercetării într-un dosar in rem, însă dezminte informaţiile conform cărora DNA ar fi făcut o descindere la sediul PNL Argeş, anunță news.ro.

Într-o postare pe Facebook, deputatul Adrian Miuţescu dezminte informaţiile potrivit cărora procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie ar fi descins la sediul PNL Argeş.

"(...) mi-a fost reţinut telefonul mobil de către poliţişti judiciari. Deşi am dubii asupra legalităţii acţiunii, nu m-am opus pentru că nu am nimic de ascuns. Singura informaţie pe care am primit-o este aceea că este vorba de o cercetare in rem, fără să mi se aducă la cunoştinţă că am vreo calitate în această cercetare”, a scris Adrian Miuţescu.

Miuţescu a anunţat, tot pe Facebook, că se retrage din grupul parlamentar PNL şi va activa ca deputat neafiliat, precizând că va rămâne membru al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.