Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat ex-PNL a trecut la AUR

racolari

Deputatul independent Dumitru Flucuş, ales pe listele PNL, a anunţat marţi că trece la grupul parlamentar al AUR. "Începând de astăzi îmi încetez activitatea ca şi deputat neafiliat şi voi începe activitatea în cadrul grupului parlamentar al AUR", a spus Flucuş în plenul Camerei Deputaţilor. Flucuș a demisionat din grupul PNL după ce a semnat lista AUR pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

Dumitru Flucuş este deputat de Braşov şi a fost ales pe lista PNL. Pe data de 1 martie, el a anunţat că părăseşte grupul PNL şi va acţiona ca deputat neafiliat. La acel moment, deputatul a scris pe Facebook că a decis să se despartă de PNL deoarece îşi doreşte să fie "mai aproape de cetăţeni", să fie independent şi îşi doreşte ca opiniile sale "să fie ascultate şi respectate".

"Nu doresc să aduc reproşuri foştilor colegi şi le doresc succes. Am luat această decizie deoarece nu am reuşit să obţin sprijinul unui număr suficient de colegi pentru promovarea unor proiecte legislative pe care le-am promis alegătorilor şi pentru că vreau să acţionez în conformitate cu propria mea conştiinţă", a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.