Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat Marius Ostaficiuc: România trebuie să iasă din criza politică. Aceasta este singura soluție cerută de PSD

marius ostaficiuc

Deputatul PSD Marius Ostaficiuc, președintele organizației municipale a PSD Iași, a comentat nominalizarea generalului Nicolae Ciucă pentru a forma un nou guvern. În opinia sa această nominalizare ar putea avea rolul de a atenua crizele în care se zbate țara în acest moment, dar consideră că soluția adevărată e aceea a întoarcerii la popor, soluția alegerilor anticipate, soluție pe care PSD a clamat-o de o bună bucată de vreme și care este singura sănătoasă politic:

”Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat astăzi pe Nicolae Ciucă să formeze noul Guvern. Să sperăm ca această nominalizare va fi una de bun augur, una de pe urma căreia România poate ieși din criză. PSD nu vrea să facă parte din acest Guvern, PSD nu vânează nicio altă funcție guvernamentală sau parlamentară. Suficient este ca România să iasă din această criză politică, de sănătate și economică. Aceștia sunt principalii indicatori pe care noul Guvern trebuie să-i respecte, dacă va fi investit de către Parlamentul României. Toți liderii partidelor trebuie să înțeleagă că jocul politic a ajuns prea departe, că nu ne mai putem permite prelungirea crizei și că avem nevoie de toate resursele pentru a învinge pandemia. Țara are nevoie de specialiști, țara are nevoie de oameni capabili să ne scoată din criza aceasta profundă în care ne-a băgat fosul Executiv. PSD susține un guvern cu largă susținere parlamentară, nu ne mai puterm permite să ne jucăm cu soarta poporului român.

În același timp, PSD nu a renunțat la soluția anticipatelor, singura soluție de a scoate România din criza profundă în care se află. Acum, însă, rezolvarea crizei sanitare este prioritară, astfel încât trebuie să ne concentrăm cu toate forțele pentru a o scoate la capăt.

Florin Cîțu a demonstrat pe deplin că nu mai are ce să caute la vârful Guvernului României. Florin Cîțu și-a atins limitele, din păcate, dovedind că este incapabil să controleze situația din țară în momente de criză. România are nevoie de un Executiv capabil, iar PSD reafirmă clar acest lucru. Dacă premierul desemnat vine cu propuneri clare de a depăși haosul în care ne aflăm, atunci PSD se va așeza la masa discuțiilor pentru a găsi soluții împreună.”, susțin Marius Ostaficiuc într-o declarație de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.