Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat: Medicii de la SJU Mureș se schimbă într-un subsol cu 30 de pisici

Facebook
subsol

Deputatul USR Emanuel Ungureanu reclamă faptul că subsolul de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureș, acolo unde persoanalul medical se schimbă în echipamentul de lucru, este insalubru, simțindu-se un puternic miros de mucegai, aici fiind întreținute 30 de pisici.

Citește și: PSD a găsit voturile pentru demiterea Guvernului

„Subsolul acestui spital pare desprins dintr-un film de groază. Când ajungi în acest loc insalubru, te izbește un miros puternic de mucegai și te șochează cele peste 30 de pisici care sunt întreținute acolo pentru a exista o barieră naturală împotriva șobolanilor care mișună în spațiile unde se schimbă: asistente, rezidenți, infirmiere, brancardieri. (...) Vă dați seama? De aici, o parte din personalul medico-sanitar din spital urcă lângă patul bolnavilor. Incredibil! Între timp, managerul Puiac caută vinovații care mi-au permis să intru în subsol și asistenta care mi-a trimis imaginile terifiante din Blocul Operator al secției de Ortopedie Traumatologie”, a scris, duminică, pe Facebook, Ungureanu.

Ulterior, a publicat mesajul unui medic care ar lucra acolo:

"LA ȘOBOLANI"

EXCREMENTE DE PISICĂ în subsolul Spitalului Județean de Urgență Mureș, locul unde se schimbă personalul medical!

La câteva minute după ce am publicat imaginile filmate de mine în subsolul unde sunt vestiarele personalului medico-sanitar din Spitalul de Urgență din Mureș, am primit aceste imagini și un comentariu din partea unui medic disperat de mizeria unde trebuie să coboare pentru a se schimba în haine de spital.

Vă rog să comentați dumneavoastră imaginile și mesajul domnului doctor.

Șeful DSP Mureș e un papă lapte pe bani publici pus de partid care cunoaște doar poziția păpădie, iar spitalul este acreditat de un individ șiret și profitor, pe nume Cepoi, Vasile Cepoi, șeful căpușei ANMCS!

"Buna ziua.

Am vazut filmarea dumneavoastra despre Spitalul Mures.

Pentru moment inca lucrez aici, dar conditiile acestea ma dezgusta, si din prima zi am vrut sa plec, dar cu pandemia nu am putut.

Va trimit ceva poze cu Subsolul 2, unul din locuri in care se schimba cadrele medicale, “jos la sobolani” cum ii spunem noi.

Subsol 2 care a devenit circuit covid, adica pe langa dulapurile noastre :)) de ce nu?

In fine, poate va sunt de folos pozele.

V-as ruga sa pastrati anonimatul.

Multumesc!

PS: in una din poze se vede foarte clar un excrement de pisica, in fata liftului, tin sa mentionez sa subsol 1 si 2 e pliiin de pisici, aici mananca, se “caca” si isi fac veacul, deci sa o lasam moarta cu schimbatul in papuci de clinica si costum, pt siguranta ta si a pacientului, cand eu calc in caca si urina de pisica si apoi urc pe sectie.

Sper sa se schimbe ceva in tara asta uitata de Cel de Sus.

Multumesc si o zi rodnica va doresc."

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.