Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PAS, despre oficialul rus trimis acasă: Nu pot face orice doresc pe teritoriul Moldovei

gazetadechisinau.md
aeroport chisinau

Deputatul Fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate din Parlamentul Republicii Moldova, Adrian Cheptonar, reacționează la intenția unui înalt demnitar din Rusia de a face campanie electorală în Găgăuzia în favoare unui candidat susținut de Kremlin. „Este ilegal”, a scris Cheptonar pe contul său de Facebook. Deputatul precizează că șeful republicii Tatarstan, care urma să ajungă astăzi la Comrat, era însoțit de un mitropolit, „funcție care are de obicei grad echivalat de general la FSB”, conform deschide.md.

„Obișnuiți anterior că pot face orice doresc pe teritoriul țării noastre, astăzi nacealnicilor ruși li s-a interzis accesul în R.Moldova. Pentru că așa trebuie! Pentru că este ilegal ca politicieni și artiști și preoți dintr-o țară agresoare și teroristă să facă aici campanie electorală. Drept rezultat, avionul nacealnicesc rusesc s-a dus azi în aceiași direcție cu Corabia militară rusească”, a scris Cheptonar pe contul său de Facebook.

Deputatul PAS precizează că delegația din Rusia se afla la bordul unui avion privat luxos și urma să facă campanie electorală pentru un candidat pro-rus la funcția de bașcan al Găgăuziei.

Amintim că în dimineața zilei autoritățile de frontieră ale R.Moldova au interzis intrarea în R.Moldova a șefului republicii Tatarstan din Federația Rusă, Rustam Minnihanov. Deranjat de această situație, oficialul rus a menționat la plecare din R.Moldova că a fost declarat persona non grata de către autoritățile moldovenești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.