Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL, Dan Moldovan: 'Horia Nasra ar trebui să-și vadă lungul nasului'

pn psd pnl

Deputatul PNL, Dan Moldovan, a apreciat, duminică, într-un comunicat de presă, cu dezamăgire, comportamentul și vocabularul celor de la PSD Cluj  care lasă de dorit, după ce deputatul social-democrat, Horia Nasra, „l-a jignit pe premierul României, Ludovic Orban”.

„Deputat PSD, Horia Nasra, copiază vocabularul președintelui său de filială într-un comunicat de presă care nu îi face cinste și unde îl jignește pe premierul Românei, Ludovic Orban. Bine... domnului Nasra nu îi face cinste nici activitatea parlamentară din acest mandat, dar totuși găsește puterea de a ataca un guvern care își respectă angajamentele și care trebuie să corecteze greșelile guvernării PSD din ultimii ani.

Citește și: Alocațiile NU vor fi majorate, iar pensiile sunt în zona INCERTITUDINII! Orban: 'Nu e 100% că pensiile vor crește cu 40%'

Da domnule Nasra, activitatea Guvernului Orban pune accent pe problemele din educație, sănătate și infrastructură, nu doar pe justiție așa cum a fost timp de 3 ani sub guvernele PSD. Problemele pe care le vedem astăzi în spațiul public nu sunt de 2 luni de zile, erau și înainte dar, din păcate, nu vorbea nimeni despre ele și în consecință nimeni nu lua măsuri pentru a îndrepta ceva.

Înțeleg dorința domnului Nasra de a se orienta către noua conducere a partidului său, dar sunt ferm convins că poate face acest lucru fără să renunțe la cei 7 ani de acasă pe care știu că îi are”, se arată în comunicatul de presă a lui Dan Moldovan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.