Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL: Promisiunile PSD sunt doar niște cutii mari de cadouri, în care nu se află nimic

www.biziday.ro
liviu dragnea tort

Făcând referire la creșterile salariale pentru unele categorii bugetare, votate de parlamentarii social-democrați, deputatul PNL, Carmen Hărău, susține că promisiunile PSD nu au o bază reală și că, în spatele lor, nu se află defapt nimic:

„Observăm din păcate că PSD folosește aceeași tehnică a promisiunilor grandioase, care sunt doar niște cutii mari de cadouri, ambalate frumos, dar în care nu se află nimic.”

Carmen Hărău răspunde și criticilor făcute de liderii PSD, conform cărora liberalii nu au găsit la ei în partid persoana potrivită pentru funcția de prim-ministru, motiv pentru care au apelat la Dacian Cioloș.

Citește și: Nu ai mai văzut așa ceva: Acesta e CEL MAI RAPID CAMION din lume / VIDEO

„PSD ne acuză că nu am propus o persoană de la noi din partid pentru această funcție (n.red. de prim-ministru), dar tocmai aici este una dintre diferențele fundamentale între PSD și PNL. Spre deosebire de partidul lui Liviu Dragnea, PNL nu caută să își impună oamenii pe funcții cu orice preț și să-i schimbe pe ceilalți, chiar dacă aceștia au performat. Pentru PSD nu contează rezultatele, ci doar ca oamenii lor să apuce frâiele puterii. Noi vrem ca această țară să fie guvernată profesionist iar Dacian Cioloș a dovedit în ultimul an că profesionalismul îl reprezintă cu desăvârșire. Acesta este unul dintre motivele pentru care îl susținem în continuare în funcția de prim-ministru.”

Hărău, care candidează la Senat în Hunedoara de pe prima poziție a listelor PNL, susține că România are mai degrabă nevoie de oameni profesioniști, care chiar dacă sunt la început de drum în politică, și-au demonstrat calitățile și vor să contribuie la dezvoltarea țării, decât de oameni politici de meserie, dar care nu s-au remarcat cu nimic bun:

Citește și: ADN-ul uman conține mult ADN non-uman: Cât de mare e partea de animal din oameni

„Într-adevăr, nici eu și nici Cioloș nu suntem politicieni de meserie. Însă cred că această țară are nevoie în primul rând de oameni profesioniști, care și-au demonstrat calitățile și care vor să contribuie la dezvoltarea acestei țări. Și în județ, la noi, împreună cu Dacian Cioloș, vrem să dezvoltăm Hunedoara cu profesionalism.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.