Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD: Deputat liberal se întoarce în partid + Negocieri cu un senator Pro România / UPDATE: Cristina Burciu neagă

www.fastweb.com
racolari-transfer

Președintele interimar PSD Cluj, Gheorghe Șimon, a declarat luni pentru STIRIPESURSE.RO ca deputata Cristina Burciu, înregimentată recent la PNL, o să revină în partid. Burciu a sărit în barca liberalilor după ce a votat instalarea Guvernului Ludovic Orban și pe urmă a fost exclusă din PSD prin decizie CEX. De asemenea, sunt discutii si cu fostul senator PSD Cluj Vasile Ilea plecat anul trecut la Pro Romania.

„S-au intors deja deputatii Cornel Itu si Horia Nasra. Se va intoarce si deputata Cristina Burciu, am avut discutii cu dansa. Sa vedem daca senatorul Vasile Ilea se va intoarce sau nu se va intoare, ramane de vazut”, a declarat Gheorghe Șimon.

UPDATE Deputatul Cristina Burciu a transmis că nu are nicio intenție să se întoarcă în PSD

„Este o filiala foarte delicata. Este un fief de dreapta, dar nu inseamna ca nu se pot scoate niste rezultate. Mai greu, dar construim. Suntem in faza in care organizam conferinte locale. In localitatile in care nu avem primari cautam candidati pentru primar si lista de consilieri locali. Avem 32 de primari, eu spun ca niciunul nu ne va parasi, toti vor candida din partea noastra. Prioritatile mele sunt conferintele locale in cele 82 de UAT-uri, stabilirea candidatilor la alegerile locale, primari, consilii locali, Consiliu Judetean”, a mai spus liderul interimar PSD Cluj.

Șimon a indicat că a găsit haos în filială.

„Au fost niste intelegeri locale, a existat o organizatie la nivel de municipiu care nu se putea numi organizatie, adica fara organizatii de baza, era haotica. Incet, incet, constituim organizatii, mergem inainte. Sunt oameni au fost neglijati, oameni care n-au mai fost convocati la sedinte, la actiuni politice si din cauza asta s-a ajuns aici. Lucrurile s-au tot deteriorat incepand cu 2015 si astazi sunt asa cum sunt”, a explicat acesta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.