Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PP-DD răbufnește: "De ce votez Klaus Iohannis?"

ppdd

Deputatul PPDD Liliana Ciobanu anunta public ca votul sau va merge catre Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale de duminica, in conditiile in care conducerea partidului a adoptat o decizie prin care ii indeamna pe simpatizantii lui Dan Diaconescu sa nu-l voteze pe candidatul ACL.

“De ce votez Klaus Iohannis?

(...)

Voi vota Klaus Iohannis deoarece primul-ministru-candidat Victor Viorel Ponta nu va reuşi să îşi onoreze pleiada de promisiuni din aceste zile, aşa cum nici USL, şi mai apoi PSD, nu şi-au respectat angajamentele luate în faţa românilor din 2012 încoace. Mulţi dintre noi ştim că astăzi, după doi ani şi jumătate de guvernare a camarilei PSD, compusă din baroni locali care au jefuit judeţe şi demnitari ce au furat pădurile generaţiilor viitoare, România ocupă ultimul loc în Europa la cele mai sensibile capitole.

(...)

Întrebarea justificată este cum va reuşi o Românie condusă în totalitate de PSD, cu ajutorul nemijlocit al unei alianţe formate, în premieră naţională după 25 de ani de democraţie, din UDMR şi PRM – adică ungurii şi Vadim împreună, Doamne iartă-i, că nu ştiu cum au ajuns aici! – să iasă din recesiune? Este evident că nu va reuşi…

(...)

Nu voi vota Ponta pentru că a introdus 36 de taxe şi parataxe noi, iar dacă va ajunge preşedinte este posibil să ordone guvernului său să pună şi taxă pe apa de ploaie sau pe zâmbet! Nu voi vota Ponta pentru că nu a vrut nici în ruptul capului să îngroape definitiv legea aministiei şi graţierii, nici în ultima şedinţă a Parlamentului, nici cu alte ocazii, şi este foarte posibil să o promulge imediat ce ar ajunge preşedinte.

Doar Ponta continuă să se situeze în funcţia de susţinător şi protector al PSD-iştilor corupţi, parlamentari, foşti miniştri, preşedinţi de Consilii Judeţene şi lideri judeţeni ai PSD, care au dosare de delapidare de sute de milioane de euro, dar conduc judeţele după bunul lor plac, iar apariţia sa la Cotroceni ar transforma România într-un rai al corupţiei generalizate. Atunci chiar nu vor mai avea frică de nimeni!", se arata in comunicatul de presa al deputatului PPDD.

Citeste si:

EXCLUSIV - Parlamentari PPDD voteaza Klaus Iohannis

EXCLUSIV - Ponta, tradat de PPDD: O filiala judeteana merge cu Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.