Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, acuzaţii la adresa organizatorilor mitingului din 10 august: 'Studiu de caz - cum funcționează aparatul de propagandă anti-PSD în București'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jandarmi protest

Deputatul PSD de București Beatrice Tudor face o dezvăluire care aruncă semne serioase de întrebare în ceea ce privește mitingul anti-PSD care ar urma să fie organizat în București.

Concret, Beatrice Tudor arată că unul dintre inițitorii acțiunii de pe 10 august, Emanuel Cioacă – în prezent liderul Federației Românilor de Pretutindeni, este un fost om politic care s-a aliat cu partidul lui Bogdan Diaconu – Partidul România Unită, în vederea alegerilor parlamentare din decembrie 2016. Cu acea ocazie, Partidul Românilor de Pretutindeni, așa cum se numea formațiunea condusă de Cioacă, se lăuda cu 15 filiale în afara granițelor României.

Vezi şi: STUDIU: Alimentul banal care te poate proteja de accidentul vascular cerebral

“Este o implicare politică activă și evidentă, care confirmă tot ce a spus PSD despre protestele organizate împotriva acestui partid: anume că ele au o agendă politică. Cred că această prefăcătorie care se pretinde a fi o acțiune civică trebuie să înceteze și măștile trebuie să cadă. Sunt acțiuni politice, organizate de partide politice. Nu este nimic în neregulă cu asta, orice partid are dreptul să se manifeste, dar să-și asumea acțiunea ca atare”, a declarat pentru știripesurse.ro, Beatrice Tudor, deputat PSD de București.

Iată postarea integrală de pe contul de Facebook al deputatului PSD Beatrice Tudor:

“Zilele trecute a făcut valuri o știre potrivit căreia Primăria Capitalei nu ar autoriza un miting în Piața Victoriei. Au urmat, ca de obicei, comentarii critice la adresa Primarului Capitalei, a Guvernului și a PSD în general. Adversarii politici au vehiculat tot felul de scenarii și au lansat acuzații extrem de dure. Însă nimeni nu s-a mai obosit să verifice totuși realitatea. Dacă ar fi făcut-o, ar fi observat că:

1. Organizația care a depus cererea de autorizare a mitingului se numește Federaţia Românilor de Pretutindeni, a fost înființată acum 3 luni și a fost ”lansată oficial” luna trecută, la Bruxelles, în prezența a 40 de persoane.

2. Imediat după înființare, această organizație a cerut autorizație pentru un miting de 1 milion de oameni, în condițiile în care în Piața Victoriei nu pot încăpea atâția oameni. De altfel, așa cum a explicat și Gabriela Firea, acesta a și fost singurul motiv pentru care funcționarii din Primărie au dat răspuns negativ.

Vezi şi: Hipoclorhidria – una dintre cele mai neplăcute boli asociate stresului. Cum se poate trata

3.  Liderul organizației care a cerut autorizarea mitingului se numește Emanuel Cioacă și nu este deloc străin de politică (a fost membru PSD în conducerea filialei Diaspora, apoi a înființat un așa-numit Partid al Românilor de Pretutindeni, pentru ca apoi să fuzioneze cu Partidul România Unită).

Evident că nimeni din presa ostilă PSD nu a dezvăluit aceste detalii, deși erau cunoscute. Constat încă o dată că adevărul a fost sacrificat, chiar și prin omisiune, de dragul interesului politic mărunt. Iar cei care au făcut acest lucru sunt tocmai cei care ne țin lecții de morală și profesionalism.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.