Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD atacat în stil mafiot: 7 gloanțe au fost trase în mașina mea

pistol, impuscat, arma

Un atac în stil mafiot a avut loc în București, iar mașina unui deputat PSD a fost vandalizată. Deputatul Cătălin Rădulescu susține că și-a găsit mașina ciuruită de gloanțe și consideră că acesta este un atac menit să-l intimideze. Rădulescu a spus că este amenințat de foarte multe persoane și va depune plângere pentru a-i fi asigurată protecția sa și a familiei sale.

Citește și: SURSE - PNL negociază revenirea lui Crin Antonescu

Citește și: A început Operațiunea Trandafirul. Mize și implicații... și posibili autori

“Este regretabil că într-un așa zis “stat de drept” am ajuns ca în statele mafiote unde politicienilor integrii și vocali ori li se fac dosare penale ca să fie scoși din viața politică, ori în mod mafiot, clasic (așa cum mi se întâmplă mie acum), sunt amenințați telefonic sau mai grav, se trage cu pistolul în mașină pentru a fi intimidați. 
Nu vor reuși niciodată să mă intimideze însă ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o amenințare directă către mine și familia mea. Luni voi depune o plângere pentru atac armat și distrugere de bunuri, și voi cere protecție pentru mine și întrega familie. Așa cum mulți o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securitic al procurorilor staliniști, care folosesc metode vechi, staliniste, să amenințe și să îndepărteze liderii politici demni și naționaliști, patrioți, care nu vor ca țara lor să fie o colonie ci o țară independentă.”- a declarat deputatul Cătălin Rădulescu, informează presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.