Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, Ciprian Șerban: PNL distruge șansele românilor de a se trata gratuit în spitalele din România

Deputatul PSD, Ciprian Șerban, a precizat, pe Facebook, că PNL distruge șansele românilor de a se trata gratuit în spitalele din România, întrucât, în ciuda opoziției majoritare, liberalii continuă, imperturbabil, proiectul de privatizare a Sănătății, discriminând astfel pe cetățenii care depind de serviciile publice de sănătate.

Citește și: VIDEO CONTRE live între ministrul Justiției și premier pe alegerea președinților de CJ! Predoiu: Să fie trimis în Parlament

„PNL distruge șansele românilor de a se trata gratuit în spitalele din România

În ciuda opoziției majoritare, PNL continuă, imperturbabil, proiectul de privatizare a Sănătății, discriminând românii care depind de serviciile publice de sănătate.

În cinismul lor fără margini, prin noile modificări dorite de PNL la sistemul de decontare, Orban și partidul său dau drept de viață numai celor care au bani și își permit, pentru a-și salva sănătatea să acopere toate costurile din clinicile private.

Este o nouă minciună a liberalilor că românii se vor putea trata gratis în clinicile private, statul decontând facturile emise. Într-un spital privat trebuie să te asiguri că ai bani pentru asigurarea cheltuielilor conexe tratamentului decontat. Și poți avea surpriza ca acestea să fie mai scumpe decât tratamentul în sine!

Pentru a demonstra că interesul cetățenilor români este pe primul plan pentru liberali, atunci, actul normativ dorit de PNL trebuie să precizeze foarte clar ce tip de coplată este interzis în tratamentele afecțiunilor cuprinse în programele naționale de sănătate.

Până atunci, până când PNL nu va pune în centru preocupărilor lui binele, siguranța și securitatea românilor, noi, #PSD, solicităm imperativ guvernului Orban să NU privatizeze programele naționale de Sănătate!

#NUprivatizariiinSanatate

#NUdiscriminarii”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ciprian Șerban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.