Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD 'prins flirtand' pe FB: M-am saturat sa fiu calomniat de toate curvele si toți incultii

puterea.ro
catalin radulescu

Deputatul PSD Catalin Radulescu a cazut intr-o capacana intinsa de jurnalisti, dupa ce Ziaristul Marius Florian si-a facut un cont fals de Facebook, pozand intr-o tanara frumoasa. Deputatul PSD a fost atras de aceasta si n-a ezitat sa ii faca avansuri.

„Ești superbă și mi-ar place f tare să ne cunoaștem”. „Dacă te-aşi vedea pe tine m-aşi simţi f. bine”, „Când vii pe la Buc. să ne vedem? Ce job ai baby?”, „Trimite-mi NR şi îţi trimit eu bani de drum şi stabilim şi când”, „Cred că ar fi prima dată când un medic ginecolog, politician ar răpi o fată frumoasă”.

Dupa ce aceste avansuri au fost dezvaluite de ziarul Puterea, Cătălin Rădulescu a rabufnit: "M-am saturat sa fiu calomniat de toate curvele si toți incultii". El anunta ziarul ca il va da in judecata si sustine ca ar trebui sa fie reintrodu-sa calomnia in Codul penal.

Citește și: Victor Ponta și-a certat, în direct la România TV, un fost ministru

Iată comentariul integral scris pe site-ul ziarului la categoria comentarii (n.r. greselile de scriere si exprimare ii apartin 100% deputatului): „O făcătură ordinara făcută probabil de fostul meu consilier care a fost dat afara in dec , o mizerie . Astăzi Avocații mei vor actiona ziarul in judecată pt ca e inadmisibil ca sa denigreze pe oricine cum vor ei . Eu sunt in spital de doua sapt iar modul asta de a se face jurnalistica mincinoasa fara minimul de deontologie de a cerceta adevarul trebuie sa înceteze . Si Dle Marius , mie nu mi s-a făcut vreun dosar de corupție ci pt ca un procuror a considerat ca faptul ca fratele meu care e administratorul COMP noastre nu sunandu-ma la tel pt a ne consulta ca asociații , mi-a creat mie o stare de incompatibilitate, o prostie care nu exista in lume , intr-o Legislație defecta in Codul penal din Romania. Insa instanta a înlăturat acest control jud abject pus de acest procuror . In ceea ce privesc Proprietățile la care faceti cu obstinenta referire va precizez ca toate dar absolut toate sunt Moștenite de la părinții si bunicii mei impreuna cu frații mei , eu nu am cumpărat vreun teren sau pădure in viața mea. Si nu dle Marius am si casa si apartamente in care stau dar sunt proprietatea COMP noastre , nu stau pe strada asa cum ari afirmat . Insa toate aceste lucruri le veți discuta cu Avocații mei in instanta pt ca m-am saturat sa fiu calomniat de toate curvele si toți incultii pt ca s-a scos calomnia din codul penal . V-a trebui sa o reintroducem . La revedere”.

Citește și: Traian Băsescu l-a umilit pe Mihai Gâdea

Catalin Radulescu este anchetat de DNA pentru fapte de coruptie, si anul trecut a fost sub control judiciar cu interdictia de a parasi tara. Cu toate astea a fost ales presedintele PSD DIaspora de catre colegii sai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.