Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, criticat în ședința USR: 'Vom fi ciumații Europei în actualul ritm de vaccinare. Nu înțeleg de ce premierul insistă că este un succes'

bizmagazin.ro
pnl usr plus

Un deputat USR spune că românii riscă să ajungă la toamnă „ciumații Europei” pentru că vaccinarea este „tot mai anemică”, iar  premierul insistă greșit să o prezinte ca fiind un succes.

„Văd acum că-s scăpate trunchiat prin presă niște intervenții ale mele din ședința de azi dimineață a biroului național USRPLUS (...) Și da, am criticat și mersul campaniei de vaccinare și am cerut măsuri clare pentru accelerarea ei. Nu stăm bine deloc, campania e tot mai anemică, și nu înțeleg de ce tot insistă premierul să o prezinte drept un succes. Nu e! La punctul ăsta chiar nu e! Suntem printre ultimii în UE și dacă nu luăm repede măsuri vom plăti un preț scump la toamnă! Trebuie mers din poartă în poartă, trebuie pus presiune pe primari să se implice, trebuie oferite beneficii palpabile pentru cei vaccinati. Altfel, în ritmul curent, la toamnă vom fi iar ciumații Europei. Fiindcă rămânem tot mai în urmă ca procent de vaccinati și riscul unui val patru din septembrie încolo e cât se poate de real”, a scris deputatul USR Tudor Benga pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.