Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat USR PLUS îi taie din elan lui Florin Cîțu: Pasajul Mogoșoaia, inaugurat cu 6 luni înainte de termen urmare a acțiunii lui Drulă

Facebook
Florin Cîțu

Pasajul Mogoșoaia a fost inaugurat cu 6 luni înainte de termen, ca urmare a discuțiilor fostului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, cu Compania de Drumuri și constructorul austriac, afirmă deputatul USR PLUS, Bogdan Rodeanu, anunță Mediafax.

„În claxoane de protest, Florin Cîțu a inaugurat astăzi (joi - n.r.) pasajul Mogoșoaia. Pasajul Mogoșoaia a fost inaugurat cu 6 luni înainte de termen, ca urmare a discuțiilor fostului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, cu Compania de Drumuri și constructorul austriac”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

Cătălin Drulă a negociat cu CNAIR și finalizarea odată cu pasajul Mogoșoaia a lucrărilor de reasfaltare a centurii între pasajul Mogoșoaia și Otopeni împreună cu turbogirația de la Otopeni, adaugă Rodeanu.

„Din păcate, în ultimele săptămâni cele două investiții nu au mai fost o prioritate pentru Florin Cîțu și ministrul interimar al Transporturilor. USR PLUS a demonstrat că putem avea autostrăzi și căi ferate, proiecte finalizate înainte de termen, atunci când în fruntea Ministerului Transporturilor sunt oameni competenți și cinstiți. Din păcate, Florin Cîțu nu i-a lăsat să își facă treaba și a preferat să forțeze USR PLUS să părăsească guvernul. Și pentru asta, marți Florin Cîțu pleacă”, conchide Rodeanu.

Premierul Florin Cîțu a făcut declarații, joi, după deschiderea traficului pe Pasajul Mogoșoaia, printre claxoanele șoferilor nemulțumiți că stau foarte mult în trafic. „Sunt supărați și e normal”, a spus Cîțu.

Cîțu a spus că proiectul Pasajului Mogoșoaia a fost terminat cu 6 luni înainte de termen pentru că a fost asigurată finanțarea, dar speră că acesta este doar începutul, pentru că „nu se face primăvară cu o floare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.