Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat USR prezintă imagini REVOLTĂTOARE: chef mare de Revelion, în cadrul Bibliotecii Naționale / VIDEO

biblioteca_nationala_bucuresti

Deputatul USR Iulian Bulai a postat pe Facebook o înregistrare video de la Sala Atrium a Bibliotecii Naționale, cu imagini filmate după petrecerea organizată în noaptea dintre ani. „Plină de mizerie, vandalizată practic, după Revelion”, a punctat el.

Citește și: SONDAJ CURS - Sprijin fragil al populației pentru alegerile anticipate

„“ pentru petrecerea Revelionului. Plină de mizerie, vandalizată, practic, după Revelion. Nu mi-am imaginat niciodată că Biblioteca Națională a României, care-și împarte sediul cu Ministerul Culturii, e o pentru , cu Delia et co. Promovat pe Facebook ca fiind organizat nu se știe de cine – poate de Biblioteca Națională însăși, deși ultima dată când am verificat, nu ăsta era obiectul ei de activitate. În obiectul de activitate nu scrie deloc, dar deloc!, că BNR se ocupă de chermeze. Nici că face viței la proțap pe scările Ministerului, de Ziua Națională, pe muzică de nuntă. Nici că noaptea, când nu e revelion, Biblioteca are program de discotecă în Sala Atrium, cu sute de oameni înghesuiți, care beau pe rupte”, a scris Iulian Bulai pe contul său de Facebook.

El l-a întrebat pe ministrul Culturii, ogdan Gheorghiu, dacă în minister nu miroase a mâncare.

”Mă-ntreb: dlui ministru Gheorghiu nu-i miroase a mâncare în Minister? N-a văzut niciodată gunoaiele și urmele de vomă rămase pe aleile din jurul clădirii? Nu se-ntreabă ce se-ntâmplă dacă se-ntâmplă ceva? Hidranți, pompieri, cărțile din depozite. În general, ce trebuia să-nvățăm după Colectiv. Pentru directoarea Carmen Mihaiu n-am întrebări. Doar uitați-vă cum arăta Sala Atrium a Bibliotecii Naționale pe 1 ianuarie 2020. Și cam cum arată de club de noapte, în restul anului, în acest . Aștept însă scuze – cetățenilor care finanțează Biblioteca Națională – pentru toată această nesimțire”, a mai notat Bulai.

Pe Facebook există un eveniment intitulat ”Revelion in Biblioteca”.

”Cauți un loc inedit unde să îți petreci noaptea dintre ani? La fel și noi, tocmai de aceea am ajuns în cea mai autentică locație din București, în Biblioteca Națională. Live music: Delia, Damian&Brothers, Dj Yanis”, era descrierea evenimentului.

Biletele au costat 390 lei de persoană, preț în care au fost incluse accesul, open bar și open food all night long.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.